REISSER Csavar Kft. bemutatása

 

A REISSER Csavar Kft-t a németországi Reisser Schraubentechnik GmbH és a tatabányai Komárom megyei Állami Építőipari Vállalat (KOMÉP) alapította 1990-ben azzal a szándékkal, hogy a német vállalat kiváló minőségű csavarjait és egyéb kötőelemeit Magyarországon forgalmazza. Ezt megelőzően a KOMÉP egy konszignációs raktárat működtetett, amely bebizonyította, hogy érdemes a REISSER termékekre egy vállalkozást alapítani.

A rendszerváltozást követően megszűntek a nagy építőipari vállalatok és erre a sorsra jutott a KOMÉP is, melynek felszámolója 1993-ban a vállalat üzletrészét eladta a Reisser GmbH-nak, így azóta a magyar cég 100 %-os német tulajdonban működik.

A cég induló létszáma 4 fő volt. Jelenleg az állományi létszám 27 fő. Az elmúlt 27 évet rendkívül dinamikus fejlődés jellemezte. A REISSER Csavar Kft. a kötőelem kereskedelem terén jó piaci pozíciót szerzett. Egyes csavarfajtákból piacvezető. Ez a helyzet elsősorban kiváló minőségű termékek kínálatával, megbízható, jó szállítókészséggel. Ezen kívül képviseljük és forgalmazzuk más német gyártók termékeit, mint a HAWERA cég keményfémlapkás szerszámait, a RHODIUS cég vágó- és csiszolókorongjait.

Kapcsolatban vagyunk dán, holland, belga, olasz, valamint tajwani kereskedelmi cégekkel, amely kapcsolatok egyre szélesebb vevői igények kiszolgálását hivatottak biztosítani.

Az elmúlt 27 év alatt a cég dinamikusan fejlődött és ma az ország egyik legjelentősebb csavarforgalmazóinak egyike.

2001-ben egy 200 millió Ft-os zöldmezős beruházás Szár községben, a REISSER Csavar Kft. új, korszerű telephelye, ahol minden feltétel adott a magasabb szintű munkavégzésre, amit szeretnénk megfelelően szervezett minőségirányítási rendszer segítségével is erősíteni.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer kialakításával és megvalósításával cégünk olyan nemzetközileg elismert - EU konform - ügyviteli, gazdálkodási rendszerben kíván működni, amely garantálja az általunk értékesítésre kerülő termékek állandó, a vevők által elvárt, a jogszabályoknak, szabványoknak megfelelő minőségét. 

A tanúsított minőségirányítási rendszer a vevők bizalmának megszerzésében és megtartásában - tapasztalataink szerint - nagy szerepet játszik.

A minőségirányítási rendszerrel megvalósuló szervezettebb működés, és dokumentált munkafolyamatok következtében a felmerülő problémák könnyen visszakereshetők, megoldhatók. Illetve azok megelőzésükre is nagyobb figyelmet tudunk fordítani.

Cégünk 2005-ben kibővítette tevékenységét Szlovákia, Szlovénia, Horvátország területeire is.

2010 márciusában felvettük kínálatunkba a világszerte méltán ismert Meister termékek egy igen széles skáláját. Ezzel nem csak egy új márkával hanem több termékcsoporttal is bővítettük termékpalettánkat. Ezzel párhuzamosan elindítottuk a www.meister.hu címen ezen termékek internetes támogatását.

2013-ban megkezdtük a vasalatok forgalmazását. Ezzel ismét egy keresett termékcsoporttal bővítettük kínálatunkat.

2015-től kötőelem kínálatunkban megtalálhatóak a prémium kategóriás termékek is.

MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer

Vissza a tetejére